اورفيلام فى كل بيت
ربسم الله الرحمن الرحيم


طاجن الشاورما بالبطاطس والبشاميل

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل

طاجن الشاورما بالبطاطس والبشاميل

مُساهمة  سهير احمد في الجمعة فبراير 15, 2013 8:28 pm

اول طبقه هي الشاورما

ممكن شاورما لحمه او فراخ
هنتبلها بالاتي:

ميه بصل
توم مفروم
عصير ليمونه
خل
زبادي
ملح _فلفل_ بهار_قرفه
مكن تضيفي عصير نص برتقاله وبشر برتقال بتدي طعم جميل

هنسيب اللحمه في التتبيله قبلها بليله في التلاجه



علي النار هنحط صينيه ونسيبها تسخن وبعدين نحط الشاورما
عشان يحصل لها صدمه علي نار عاليه
وبعد كده نهدي النار هنلاقيها تنزل ميه هنسيبها لحد ما تقرب تستوي ونضيف بصل وفلفل مقطعين شرايح
ونسيبهم لحد ما الشاورما تكمل سوي









هنحطها في صينيه بيركس او اي صينيه
هنا انا عملت ميكس من شاورما الفراخ وشاورما اللحمه



الطبقه التانيه البطاطس:

بطاطس مسلوقه ونهرسها ونضيف عليها
معلقه زبده
معلقتين جبنه رومي مبشوره
معلقتين بقدونس مفروم
4/1 كوب لبن حليب
ملح وفلفل

نخلطهم مع بعض كويس ونشكلهم كور ونرصهم فوق طبقه الشاورما







الطبقه التالته البشاميل:

نعمل بشاميل بالطريقه العاديه

نشوح معلقتين دقيق في معلقتين زبده
ثم نضيف نص لتر لبن ونقلب بالمضرب السلك
نشيل البشاميل من علي النار وهو لسه سخن نضيف عليه جبنه موتزاريلا حوالي كوبايه
ونقلب عشان تسيح الموتزاريلا ونضيف ملح وفلفل
هنصبه فوق كور البطاطس







هنضع علي الوجه رشه بقسماط ورشه بابريكا لو عندك



هندخل الصينيه الفرن علي درجه 180 لمده 3/1 ساعه تقريبا

ودا شكله النهائي
يتاكل مع عيش ومخلل بيبقي طعمه جميل جداااا






سهير احمد
Admin

عدد المساهمات : 840
تاريخ التسجيل : 24/07/2012
العمر : 35

http://oriflamehome.nicetheme.com

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة


 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى