اورفيلام فى كل بيت
ربسم الله الرحمن الرحيم


شاورما الفراخ

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل

شاورما الفراخ

مُساهمة  سهير احمد في الأربعاء فبراير 06, 2013 1:53 pm

(المقادير)

لحمة متقطعة رفيع
بصلتين كبارشرايح
8 فصوص توم مفرم
2حبة فلفل اخضر مكعبات
حبة طماطم مكعبات
زيت
ملح
فلفل اسمر
خل


ندخل فى الطريقة

نتبل الفراخ بفلفل اسمر وخل ونضعها فى الثلاجة يوم

نضع شوية زيت صغار فى الطاسة ونحط الفراخ لما تتشرب ميتها نضع البصل ونعمله
حفرة يعنى نخليه فى نصف الطاسة ونقلبه لما يدبل نقلبه مع الفراخ
بعدين نضع التوم ونعمله حفره ونقلبه لما يدبل نقلبه مع الفراخ و البصل

نضع الفلفل وبرضه هنعمله حفره نقلبه لما يدبل نقلبه مع الفراخ برضه

بعد كدا نضع الطماطم برضه نعملها حفرة تقلبية صغيرة خالص ونقلبها مع
الفراخ براحة علشان ماتنزلش ميتها ونطفى عليها علطول ونضع الملح لما نطفى
عليها وممكن لو انتى من محبين البقدونس تضعيلها بقدونس وتطفى عليها

سهير احمد
Admin

عدد المساهمات : 840
تاريخ التسجيل : 24/07/2012
العمر : 35

http://oriflamehome.nicetheme.com

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة


 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى