اورفيلام فى كل بيت
ربسم الله الرحمن الرحيم


كوسة محشية باللحمة المفرومة

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل

كوسة محشية باللحمة المفرومة

مُساهمة  سهير احمد في الجمعة فبراير 01, 2013 4:44 pm


الكوسة مليانة بالمعادن والفيتامينات


الكوسة من الخضراوات المفيدة جدا لأنها مليانة
بالمعادن والفيتامينات، والنهارده هنعمل الكوسة بطريقة مختلفة شوية عن
الطرق التقليدية علشان تحبّبي أولادك فيها..

كوسة محشية باللحمة المفرومة
الطريقة:
كيلو كوسة
½1 كوب أرز
2 مكعب مرقة دجاج
½ كيلو لحمة مفروم
2 ثمرة طماطم مقطعة
ملعقة كبيرة ثوم مفروم
حزمة بقدونس مفرومة
2 ملعقة كبيرة صلصة طماطم
ملح وفلفل أبيض
بصلة متوسطة
3 كوب مية

الطريقة:
1- اغسلي الكوسة وقوّريها بس من غير تقشير، علشان تفضل محتفظة بقيمتها الغذائية، وبعد كده تبّليها من جوة بشوية ملح صغيرين.

2-
اغسلي الأرز وانقعيه في مية لمدة 15 دقيقة، وبعد كده صفّيه واخلطيه مع
الطماطم المقطّعة واللحمة والبقدونس والبصل والثوم، وتبّلي الخلطة بالملح
والفلفل والقرفة ومكعب مرقة دجاج.

3- احشي الكوسة بالخلطة دي
ورصّيها في الحلة، وحطّيها على النار وضيفي عليها المية ومكعب مرق دجاج
والصلصة والملح والفلفل، وسيبيها تستوي على نار هادية.. وبالهنا والشفا.

سهير احمد
Admin

عدد المساهمات : 840
تاريخ التسجيل : 24/07/2012
العمر : 35

http://oriflamehome.nicetheme.com

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة


 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى