اورفيلام فى كل بيت
ربسم الله الرحمن الرحيم


صينية الفراخ بالبطاطس

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل

صينية الفراخ بالبطاطس

مُساهمة  سهير احمد في الثلاثاء يناير 29, 2013 6:25 pm

صينية الفراخ بالبطاطس التحفففففة
المقادير
بطاطس
فرخة مقطعة الى 8
2 بصلة
جزرة
فلفل اخضر رومى
2 طماطم
2 فص توم مفروم
ملح
فلفل اسود
بهارات (زعتر- ورق لورا - قرفة - حبهان )
مكعب مرق
اول حاجة نعملها نقطع البصل دواير ونرصه فى الصينية


ثم نضع عليه الجزر المقطع دوائر والفلفل الاخضر المقطع دوائر


ثم نضع عليهم الطماطم المقطعة دوائر


ثم نضع عليهم البطاطس المقطعة دوائر

ثم نضع عليهم التوم المفروم والملح
والفلفل الاسود والبهارات ومكعب المرق المفتت ونقلبهم كلهم مع بعض الخضار
مع البهارات والتوم ومكعب المرق ونضع عليهم شوية زيت او سمنة او زبدة وشوية
ميه صغيرين لازم نعمل حساب ان الفراخ حتنزل ميتها


ونشيل الجلد من الفراخ وده حسب الرغبة لو عايزينها بالجلد
عادى ثم نتبلها بالملح والفلفل والبهارات ونعمل حساب الملح اللى حطيناه مع
الخضار ونرص الفراخ فوق الخضار


ثم نغطيها بالفويل ونضعها على نار
البوتجاز من فوق لمدة ربع ساعة ثم ندخلها الفرن حتى تستوى ونشيل منها
الفويل بعد كده ونفتح عليها الشواية ليحمر وش الفراخ


وتقدم بالهنا والشفا

فى امان الله حبيباتى

سهير احمد
Admin

عدد المساهمات : 840
تاريخ التسجيل : 24/07/2012
العمر : 35

http://oriflamehome.nicetheme.com

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة


 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى