اورفيلام فى كل بيت
ربسم الله الرحمن الرحيم


ساندوتش شاورما فراااخ

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل

ساندوتش شاورما فراااخ

مُساهمة  سهير احمد في الأحد يناير 13, 2013 7:16 pm

المقادير
ربع فرخه مخليه او ربع صدور بانيه
بصله
2 ثمره فلفل رومي
نص برتقاله
ونص لمونه
معلقه صغيره خل
ملح وفلفل رشه زعتر



الطريقه
هاتي الفراخ بتاعتك وقطعيها بالطول رفيع
واعصري نص البرتقاله علي نص اللمونه ومعلقه خل ورشه الزعتر وحطي عليها الفراخ
وسبيها تتبل مش اقل من ساعتين
(كان فيه شيف قال عسل ابيض كمان بس جربتها طلعت مسكره ومش عجبتني)
وبعد ساعتين او اكتر
حضري طاسه فيها زيت وسخنيها
وانزلي بالفراخ ومتقلبيش سبيها 3 دقايق تاخد لون بس وبعدين قلبها ولما تحسي انها استويت شليها
هتستوي بسرعه
وفي نفس الطاسه هاتي الفلفل الاخضر والبصل وتكوني مقطعه شرايح طويله
وتشوحيه في نفس الطاسه عشان ياخد النكهه بتاعه الخلطه
ولما يدبل شويه رجعي الفراخ وقلبيهم وهاتي العيش الفينو

وتكوني محضره كاتشب علي مايونيز وشويه مخلل وخص


وحطي معلقه من الكاتشب وعليها حته خص ومخلل واحشي من الفراخ
والله طعمه جميل جدا

واحلي وانضف من بتاع برا
وانتي وشطارتك يعني عايزه تحطيه في عيش شامي وتلفيه تاكليه كدا تحمري جنبه شويه بطاطس
براحتك
الكميه دي عملت6 عيش فينو

سهير احمد
Admin

عدد المساهمات : 840
تاريخ التسجيل : 24/07/2012
العمر : 36

http://oriflamehome.nicetheme.com

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة


 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى