اورفيلام فى كل بيت
ربسم الله الرحمن الرحيم


شيش كباب حكاااااااااااااااايه

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل

شيش كباب حكاااااااااااااااايه

مُساهمة  سهير احمد في الأحد ديسمبر 30, 2012 6:17 pm




المقادير:
-1/2 ك لحمه بتلو او كندوز مقطعه مكعبات.
-مية بصل(ابشري بصله واعصريها بأيديكي).
-ميه طماطم(طماطم معصوره بس من غير قشر).
-كوب زبادي.
-ثوم بودر(من عند العطار).
-بصل بودر(من العطار برضه).
-نعناع ناشف.
-ملح_فلفل.
-حبه زيت.
-حبه خل.
-اعواد شيش خشب.
-فلفل الوان مقطع مكعبات.
-بصل مقطع مكعبات.
-طماطم مقطعه مكعبات وممكن طماطم شيري.
الطريقه:
-في بوله نضع ميه البصل وميه الطماطموالزبادي والبصل
البودر والتوم البودر والنعناع والملح والفلفل الاسود ونقلب جيدا ونضع الخل
ونقلبه.

-نضع اللحمه وننقعها فيه مده كافيه(ممكن ساعه).
-نجيب الشيش الاعواد ونضع حته بصل مكعبات وقطعه لحمه وبعدين الفلفل الالوان شريحه من كل لون وبعدين قطعه لحمه تاني وبعدين طماطم.
-نعمل مع الباقي كله كده لحد ماتخلص اللحمه وممكن نضع الخضار اللي نحبه ونغير ترتيبه براحتنا.
-ممكن نشويه علي شوايه او طاسه غير لاصقه وندهنها زيت ونضع بها الشيش ونحمره.
-بعد الانتهاء من كل الشيش ندخله الفرن في صينيه
مدهونه زيت حتي يتم سواه وممكن نضع بعض من الخلطه بتاع اللحمه عليه قبل ما
يدخل الفرن.

-ويقدم مع الشيبس والارز0

سهير احمد
Admin

عدد المساهمات : 840
تاريخ التسجيل : 24/07/2012
العمر : 35

http://oriflamehome.nicetheme.com

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة


 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى