اورفيلام فى كل بيت
ربسم الله الرحمن الرحيم


محشي ورق عنب وفراخ مشويه

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل

محشي ورق عنب وفراخ مشويه

مُساهمة  سهير احمد في الخميس ديسمبر 27, 2012 6:39 pm

المكونات :

*فرخه مقطعه (انا بستخدم اوراك بس )

*كيس بلاستيك

*اربع معالق صلصه

*معلقتين صويا صوص حلوه

*معلقه كاري

*معلقه شطه وفلفل وملح حسب الرغبه

*لمونتين

*معلقه خل

*مرقه دجاج ماجي ندوبها ف كبايه ميه سخنه

*ونص معلقه توابل بيتزا

الطريقه :

طبعا هتنضفي الفراخ وتسبيها بملح




وبعدها تغسليها

وتحطيها فـ التتبيله :




و بعـد كـدة نحطهـا فى الكـيس ونسيبها فـ التلاجـة من بالليـل لحـد تانـي يوم ..





نيجـي للمحشـي :

طريقة الخلطـة :

* 6 كوب ارز مصـري

* 5 كوب عصير طماطم

* خضرة مقطعه

توابل ( ملح وفلفل وكمون وتوابل البيتزا بتدي طعم حلو اوى للخلطة )

* 3 بصلات مقطعه صغير

* مرقة دجاج ماجي

الطريقـة :

نغسل الرز ونسيبة يتصفي




* نحمــر البصلة لحد ما تاخد اللون دة



* بعد كدة نحط عصير الطماطم والتوايل كلها و الماجي ونسيبها لحد ما تتسبكـ وبعد ما تتسبكـ نحط عليها الخضرة المقطعه :





* نسيبها على النار لمدة 5 دقايق وبعد كدة نطفي النار ونحط الرز عليها :





ونخلط الرز بالخلطة كويس اوي :




وبعد كدة ناخد ورق العنب انا بستخدمة معاب ونوعــة ( قــودي ) احلى نوع بصراحـة ورقتة حلوة بتستوى بسرعه و مش ناشفة اوى :




و طبعا هنحط حلة فيها مية ونسيبها تغلي اول ماتغلى نحط فيها ملح وكمون ونحط فيها ورق العنب تقريبا 3 او 4 دقايق وبعد كدة نشطفه :




وبعد كدة هنعمل الكوسة نقشرها خفيف اوي ونقورها ونعمل الفلفل الرومي :




وبعد كدة نحشى ورق العنب والكوسة والفلفل الرومي ( انا بحب احط تحت ورق العنب بصل وجزر وطماطم طعمها بيبقى حلو اوى ) :



ودي صورة لورق العنب والكوسة والفلفل الرومي بعد الحشو :








ودي صورة للاكلة كلها :



سهير احمد
Admin

عدد المساهمات : 840
تاريخ التسجيل : 24/07/2012
العمر : 35

http://oriflamehome.nicetheme.com

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة


 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى