اورفيلام فى كل بيت
ربسم الله الرحمن الرحيم


فراخ كنتاكى

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل

فراخ كنتاكى

مُساهمة  سهير احمد في الجمعة ديسمبر 21, 2012 6:40 pm


ندخل بقي علي المقادير
1) الفراخ سواء عايزاها دبابيس او وراك او صدور انا هنا جبت دبابيس بتبقي تحفة اوى
2) توابل و بهارات ( ملح و فلفل و بهارات و كركم و كارى و كثبرة ناعمة )
3) بيكنج بودر
4) دقيق
5 ) بصل
6) مرقة دجاج
7) فيجيتار حار او عادى زى ماتحبى
Cool بيض
9) ليمون و خل
10) كورن فليكس
11) توم بودر


ندخل بقي علي الطريقة
اولا هنتبل الفراخ بتاعتنا ( بصل مبشور + ملح +فلفل + ليمون + خل )
و نتركها من بليل او من الصبح لميعاد الغداء عشان تتبل كويس

ثانيا هنحط الفراخ قطعة قطعة في حلة سخنة على النار مع التقليب لحد اما يتغير لون الفراخ ثم توضع 2 قالب مرقة دجاج مع التقليب زى في
الصورة كده
و بعدين تحطى مياه تغطى الفراخ و بعدين تحطى التوابل و البهارات القلتها فوق مع التقليب


لحد اما تستوى بس مش قوى يعنى و نسيبها تبرد و بعدين نكون محضرين دقيق و معاه التوابل و البهارات القلتها فوق ماعدا الكثبرة و معاهم قالب مرقة دجاج و نفركة طبعا و نقلب كويس

و بعدين ناخد الفراخ قطعة قطعة نحطها في خليط الدقيق ثم بيض معاه فلفل عشان الظفارة و بعدين نحطها في خليط من الفيجيتار و التوم البودر و الكورن فليكس المجروش و بعدين نقلي في زيت غزير و بعدين بالف هنا و شفا






و هنا كنت خلصتهم كلهم و النص الغامق ده سبايسي و الفاتح عادى
و هنا بعد اما خلصت تحمير و ده بقي العادى


و ده السبايسي

وقمت عملت معاها بقي حبت مكرونة اسباجتى يستاهلو بؤكم و بوم فريت

و ادى البوم فريت

سهير احمد
Admin

عدد المساهمات : 840
تاريخ التسجيل : 24/07/2012
العمر : 35

http://oriflamehome.nicetheme.com

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة


 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى