اورفيلام فى كل بيت
ربسم الله الرحمن الرحيم


اللانشون البيتى بالصور من مطبخى

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل

اللانشون البيتى بالصور من مطبخى

مُساهمة  سهير احمد في الإثنين ديسمبر 03, 2012 4:42 am

[b]








3-بيضات
3-جبنه مثلثات

3-فصوص حبهان (هنقشره وناخد اللى جواه)
3-فصوص توم (مهروس)
3-معالق دقيق
3- مرقه دجاج
نص كوب زيت
حبه فلفل اسود-ورش ملحه صغيره عشان المرقه حدقه

الطريقه


هنحط كل المقادير فى الخلاط ما عدا الدقيق

ونطربهم جامد اوى



وبعدين نضيف الدقيق



ونطربهم كويس اوى

وبعدين نجيب كيس نايلون
ونصب فيه الخليط

ولو معندكيش ممكن كوب استلس



ونحط حله على النا ر فيها مايه واول ما تغلى



ننزل الكيس فيها



ونغطى ومن فتره لتانيه نقلب الكيس
حوالى تاخد ساعه على النار
وبعدن نشيلها من الكيس

وديه بعد الاستواء
هههههههه




وتقطعيه وتحطى التحبيشات بأه




وبصو بأه الصوره ديه

وطبعا مننساش الشاى
















اتفضلو مدو ايدكو محدش يكسف


والباقى حطيه فى علبه محكمه الغطاء
او طبق ولفيه بكيس زى كده




وعلى التلاجه عدل


[size=21][b][size=21][b]
[b]
[/b]
ولو انتى عوزاه بلون ممكن تحطى بس مش هيفرق يعنى
ممكن دم الغال من عند العطار بس بسمع انه مضر
فبلاش احسن

او ممكن برده البنجر هيدى اللون الاحمر
[/size][/b][/size][/b][/b][b][/b]

سهير احمد
Admin

عدد المساهمات : 840
تاريخ التسجيل : 24/07/2012
العمر : 35

http://oriflamehome.nicetheme.com

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة


 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى