اورفيلام فى كل بيت
ربسم الله الرحمن الرحيم


كبده اسكندراني خطيررررررره بالتفصيل و الصور طبعا

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل

كبده اسكندراني خطيررررررره بالتفصيل و الصور طبعا

مُساهمة  سهير احمد في الأحد ديسمبر 02, 2012 3:57 pm

يلا نبدا باسم الله


ربع كيلو كبده
2 فلفل اخضر
بصله صغيره
توابل ( فلفل اسود و كبابه صيني و قرفه و جنزبيل و بابريكا و توابل لحمه ) ربع معلقه من كل نوع
و طبعا ملح

الطريقه بقي

هانغسل الكبده كويس اوووووي
هانبشر البصله و ناخد ميتها بس و نحطها علي الكبده و نحط كمان التوابل عليهم







وهانسبها كام ساعه كده عشان تشرب التتبيله

هانجيب طاسه و نحط فيها معلقه من او زيت و نسخنها خااالص و ننزل بالكبده بقي و نقلب بسرعه







ونوطي النار خااااالص و نغطيها هاتطلع ميتها و تسوي نفسها بقي براحتها
وهنا قرب ماكانت هاتستوي








و نضيف بقي الفلفل و نقلب تقلبتين كده









اول مايدبل سنه نحط الطماطم و تقلبتين






و نطفي و كده تبقي خلصت

وده شكلها في الطبق





و زوووووووووم




وهنا حطيت عليها طحينه



وطعمها وهمي بجد جربوها و مش هاتندمو

سهير احمد
Admin

عدد المساهمات : 840
تاريخ التسجيل : 24/07/2012
العمر : 35

http://oriflamehome.nicetheme.com

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة


 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى