اورفيلام فى كل بيت
ربسم الله الرحمن الرحيم


فتة بلحمة الخرووووووووووووف ااااااااااخر رووووووووووعة

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل

فتة بلحمة الخرووووووووووووف ااااااااااخر رووووووووووعة

مُساهمة  سهير احمد في الخميس نوفمبر 15, 2012 6:54 pm



اولا عشان تعملى فتة هتحتاجى لشوية حاجات بسيطة

{1} عيش قطع مربعات ومحمس

{2}رز ابيض مستوى

{3}صلصة اوطمطمتين مضروبين فى الخلاط

{4شوربة سخنة

{5}ثوم مدقوق

{6}معلقتين سمن بلدى
{7}حوالى 3 معالق خل

طبعا لازم نسلق اللحمة ونحطلها بصلة وورق لورا وحبهان واما تدخل على السوا نظبط ملحها

نقطع العيش مربعات صغيرة او وسط وتحمسيها يااما فى الفرن وعليها معلقة سمنة وتقلبيه لحد مايتحمس

او انك تحمسيه فى صنية على البوتجاز بمعلقتين سمن بلدى

نفرم التوم ونشوحه فى معلقة سمن بلدى
ونجهز الصلصة او الطماطم نضربها فى الخلاط عشان بعد مانحمر التوم ناخد نصها فى طبق صغير ونضيف عليه الخل وبعدين نضيف الصلصة للتومة الباقية فى الحلة

نسيب الصلصة تتسبك والشوربة تكون سخنة نضيف كبشة شوربة للخل والتوم ونصب نصها على العيش ونقلبه وتساويه فى الصنية
نفرد عليه الرز الابيض المستوى
انا بعمل الرز الابيض بعد مابغسله بحطه على النار ومعاه مايته وشوية لبن ووش لبن او معلقة قشطة وشوية ملح واول ما يشرب مايته اوطى عليه لحد السوا
وانزل الرز على العيش وارش شوية الخل الباقين بالتوم على وش الرز وبعدين ازوق باللصلصة اللى احنا عملناه وندخل الصنية 5 دقايق فى الفرن يتشرب الشوربة ويطرى وتبقى فتة روعة وتقدميها وتقدمى معاها الشوربة السخنة والصلصة واللحمة المحمرة فى الفرن


نحمر اللحمة من غير زيت ولا سمنة نجيب معلقة صلصة ونزودها معلقتين شوربة
وتبلهم بالملح والفلفل والبهارات ونتبل بيهم قطع اللحمة
وبعد كدة تدخل الفرن طعمها روعة ومتحمرة ومن غير دهون
وباهنا والشفاء

سهير احمد
Admin

عدد المساهمات : 840
تاريخ التسجيل : 24/07/2012
العمر : 35

http://oriflamehome.nicetheme.com

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة


 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى